Υπέροχη διασκευή του Τομ Τζόουνς σε θρυλικό τραγούδι του Μπομπ Ντίλαν

Spread the love

Ο Sir Tom Jones κυκλοφόρησε μια διασκευή του One More Cup of Coffee του Bob Dylan ως σαν μια πολύ καλή πρόγευση από το νέο του άλμπουμ Surrounded By Time.

Ο Sir Tom Jones κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ στο τέλος του μήνα, με μια σειρά από εμβληματικά εξώφυλλα. Ένα από τα πιο πρόσφατα σινγκλ του είναι το One More Cup of Coffee, που γράφτηκε από τον Bob Dylan για το άλμπουμ του Desire το 1976.

Ο 80χρονος Ουαλός ερμηνευτής έγραψε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : «Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας το νέο μου σινγκλ One More Cup Of Coffee. Ελπίζω να σας αρέσει. Μπορείτε να το ακούσετε σε όλες τις αγαπημένες σας ψηφιακές πλατφόρμες!»

Το βίντεο του τραγουδιού ανήρτησε στο Instagram του αναφέροντας : «Αυτό το τραγούδι, One More Cup of Coffee, είναι ένα εμβληματικό τραγούδι του Bob Dylan. Τώρα αυτό για μένα, θυμίζει απλώς πράγματα που ίσως έχετε κάνει που δεν θα έπρεπε να έχετε κάνει. Ή έχετε πάει σε μέρη που δεν έπρεπε να είστε».

Ο Sir Tom πρόσθεσε: «Ξέρεις, όταν είσαι νέος και πηγαίνεις σε μέρη μερικές φορές σκέφτεσαι : ω, όχι, ίσως να είμαι έξω από τα νερά μου, ίσως θα το δοκιμάσω για άλλη μια φορά».

«Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ζήσει όλοι τέτοιες ιστορίες όπως αυτή και αυτό είναι μια υπενθύμιση για να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τον πειρασμό, ό, τι είναι δελεαστικό για εσάς».

«Επομένως, είναι απλώς μια υπενθύμιση για να προσπαθήσουμε να καταπολεμήσουμε τους πειρασμούς και να φύγουμε από εκεί και να προχωρήσουμε παρακάτω».

Tom Jones – One More Cup Of Coffee (Official Lyric Video)

Scroll UpScroll Up