Το «EJEKT Festival» ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Spread the love
EJEKT Festival

Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών του «EJEKT Festival».

Το «EJEKT Festival» ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με μια ανάρτηση στα social media, οι διοργανωτές υπογραμμίζουν ότι η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων του φεστιβάλ παραμένει κύρια προτεραιότητά τους.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί, η οργανώτρια εταιρεία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί φέτος το «EJEKT Festival», όμως γίνεται αντιληπτό ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί και οι τρέχουσες συνθήκες με την πανδημία δεν παρέχουν το απαραίτητο ασφαλές περιβάλλον για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Σε ό,τι αφορά την αποζημίωση των κατόχων εισιτηρίων για τις συναυλίες του «EJEKT Festival 2021», διευκρινίζεται ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο τους για τη διοργάνωση του 2022, ενώ όσοι δεν θέλουν να κρατήσουν το εισιτήριο τους μπορούν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση με voucher ισόποσης αξίας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το φεστιβάλ θα φιλοξενούσε στις 26 Ιουνίου 2021 τους Red Hot Chili Peppers.

Η ανακοίνωση του «EJEKT Festival»

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του EJEKT Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις.

Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ. Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19.

Είμαστε συντετριμμένοι, όπως σίγουρα είστε και εσείς.

Μας λείπουν τόσο πολύ οι συναυλίες, μας λείπετε τόσο πολύ εσείς.

Όσο και να μην μας αρέσει όμως, πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες του EJEKT για το 2022.

Για τους κατόχους εισιτηρίων, όσοι από εσάς θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας για τις νέες ημερομηνίες του 2022, θα μπορείτε να το κάνετε.

Όσοι δεν θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας, από την 7η Ιουνίου 2021 θα μπορείτε προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου σας με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr).

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές σας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την κατανόηση σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

Η ευχή μας είναι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να μπορέσουμε να κάνουμε το EJEKT 2022 αυτό που του αξίζει: το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας και το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας».

Scroll UpScroll Up