Τα σχέδια της Huawei για το 2021

Spread the love

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ατενίζει η Huawei το μέλλον της και για το 2021. Στην ενημέρωση του Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, γνωστοποιήθηκαν ορισμένα νούμερα τόσο για την παγκόσμια όσο και για την εγχώρια αγορά. Καταρχάς το 2020 η Huawei είδε ανάπτυξη 3.8%, ενώ τονίζει πως από τους 200.000 υπαλλήλους της οι μισοί απασχολούνται στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Το 2020 έκλεισε με την Huawei να βρίσκεται στην τρίτη θέση των κατασκευαστών smartphones, στην τρίτη θέση στα wearables και στην πρώτη θέση στα smartwatches.

Στην Ελλάδα τώρα τα ηνία ανέλαβε ο Andy Miao ως νέος country manager, σημειώνοντας πως παρά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών, η εταιρία σημειώνει θετική πρόοδο. Το 2020 προστέθηκαν στο App Gallery πάνω από 100 σημαντικά apps, πάνω από 600 developers έκαναν διαθέσιμα τα apps τους μέσω της πλατφόρμας της Huawei, έγιναν πάνω από 700.000 downloads από το App Gallery και υπήρξαν πάνω από 650.000 ενεργά Huawei IDs.

Για το 2021 ο πρωταρχικός στόχος της Huawei θα είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του App Gallery και προς αυτό το σκοπό θα διαθέσει $1 δισεκατομμύριο σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Έλληνες χρήστες μπορούν να περιμένουν επίσης NFC payments μέσω των apps των τραπεζών μέσα στο πρώτο μισό του 2021, ενώ σύντομα θα δούμε και τις πρώτες οθόνες από την Huawei. Η επένδυση της εταιρίας σε laptops, tablets και wearables θα συνεχιστεί και ήδη είναι διαθέσιμα στην αγορά τα νέα ακουστικά της Freebuds 4i με δώρο ένα Band 4. Όσον αφορά τα κινητά, πήραμε τη διαβεβαίωση πως το Huawei P50 θα έρθει σύντομα.

Scroll UpScroll Up