Η OnePlus βρήκε την λύση στο πρόβλημα με την υπερθέρμανση στις συσκευές της.

Spread the love

Πρίν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως, χρήστες της νέας σειράς είχαν προβλήματα με την  υπερθέρμανση στις συσκευές τους. Κάποιοι από αυτούς είχαν πρόβλημα όταν η συσκευή έκανε εγγραφή βίντεο σε 4Κ ή όταν η συσκευή φορτίζει ενσύρματα. . Η OnePlus αναγνώρισε και επίσημα το πιο πάνω πρόβλημα είπε ότι βρίσκεται στη διαδικασία διόρθωσης.

Η XDA δήλωσε σήμερα ότι η OnePlus θα ξεκινήσει μία ενημέρωση συστήματος με κωδικό v11.2.3.3 για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

OnePlus 9 Pro buyers are already reporting overheating problems

Η επίσημη ανακοίνωση της OnePlus για το πρόβλημα:

” Έχουμε εντοπίσει τους βασικούς λόγους πίσω από την αναφερόμενη αύξηση της θερμοκρασίας και έχουμε ήδη ξεκινήσει να προωθούμε ενημερώσεις για την βελτιστοποίηση της συνολικής θερμοκρασίας της συσκευής και την βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας.

Η πρώτη ενημέρωση μεταφέρθηκε στους χρήστες της Ινδίας αυτήν την εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει στις συσκευές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Θα ακολουθήσουμε μία δεύτερη ενημέρωση για περαιτέρω βελτίωση της θερμοκρασίας και της μπαταρίας της συσκευής τις επόμενες εβδομάδες.

Ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε τα σχόλιά σας εδώ στα φόρουμ. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις, ώστε να έχετε μια αξιόπιστη και απολαυστική εμπειρία  με την OnePlus. ”

Ωστόσο αν το προηγούμενο μας άρθρο σε έκανε να σκεφτείς ξανά αν θα πάρεις την νέα σειρά της OnePlus τότε αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις ξανά γνώμη.

OnePlus has just solved the overheating of OnePlus 9 Pro - Aroged - Aroged
Scroll UpScroll Up