Διαδικτυακό «Glastonbury» με Coldplay, Michael Kiwanuka και HAIM

Spread the love

Μια live stream εκδοχή του «Glastonbury».

Καθώς το «Glastonbury» μπήκε στον πάγο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να προσφέρουν στο κοινό μία επί πληρωμή εικονική συναυλία με τίτλο «Live at Worthy Farm», που θα μεταδοθεί μέσω live streaming παγκοσμίως στις 22 Μαΐου.

Στο «Live at Worthy Farm» θα συμμετάσχουν ονόματα όπως οι Coldplay, Damon Albarn (Gorillaz), HAIM, Idles, Wolf Alice, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, DJ Honey Dijon, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες «εμφανίσεις – έκπληξη», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Η πρώτη livestream διοργάνωση του «Glastonbury» θα μαγνητοσκοπηθεί σε αξιοθέατα του θρυλικού φεστιβάλ όπως «Pyramid Field» και το «Stone Circle» και θα υποστηρίξει τις τρεις βασικές φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται το φεστιβάλ, τις Oxfam, Greenpeace και WaterAid.

Στα διαλείμματα της συναυλίας, η οποία θα διαρκέσει περίπου πέντε με έξι ώρες, ξεχωριστή προσκεκλημένοι θα διαβάσουν ποιήματα μετά μουσικής, τα οποία θα προσφέρουν στους θεατές «ένα ταξίδι στην ιερή κοιλάδα του Somerset», της περιοχής όπου φιλοξενείται ετησίως το «Glastonbury».

«Μετά από δύο ακυρώσεις του Glastonbury, μας φέρνει μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε το πρώτο μας διαδικτυακό live stream, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι ζωντανές μουσικές εμφανίσεις που γυρίστηκαν στο Worthy Farm και σε αξιοθέατα όπως το “Pyramid Field” και, για πρώτη φορά, το “Stone Circle”», αναφέρει η συνδιοργανώτρια του φεστιβάλ, Emily Eavis.

«Θα περιλαμβάνει ένα κυλιόμενο καστ καλλιτέχνες και performers, που όλοι μας παρείχαν τεράστια υποστήριξη όταν συμφώνησαν να λάβουν μέρος σε αυτήν την εκδήλωση, και να σας δείξουν το αγρόκτημα όπως δεν το έχετε ξαναδεί», πρόσθεσε.

«Θα υπάρξουν επίσης μερικές πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις και συνεργασίες. Ελπίζουμε ότι αυτό θα φέρει λίγο από το “Glastonbury” στα σπίτια σας και ότι για μια νύχτα μόνο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορέσουν να μας κάνουν παρέα σε αυτό το ταξίδι στο αγρόκτημα».

Τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης θα επιμεληθεί ο υποψήφιος για βραβείο Grammy σκηνοθέτης Paul Dugdale.

Για να διασφαλιστεί η επιστροφή του αγαπημένου φεστιβάλ το 2022 και η οικονομική ενίσχυσή του, η livestream εκδοχή του «Glastonbury» θα είναι προσβάσιμη σε μουσικόφιλος από όλο τον κόσμο.

Το «Live at Worthy Farm» θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες ώρας, με κλιμακωτές live stream μεταδόσεις σε (α) Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, (β) Ανατολική Ακτή της Βόρειας Αμερικής και Κεντρική και Νότια Αμερική, (γ) Δυτική Ακτή της Βόρειας Αμερικής καθώς και (δ) σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία.

Στην Ελλάδα η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου, παράλληλα με τον τελικό για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα.

Κάθε χρήστης θα έχει το δικαίωμα αγοράς μόνο ενός εισιτηρίου από εδώ για το «Live at Worthy Farm» του «Glastonbury», ενώ θα λάβει ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στο live stream.

Scroll UpScroll Up